Armani Jeans Milano

Binnenkort ben ik 10 dagen te gast bij Armani Jeans Milano. Ik ben er tijdens drie wedstrijden. Twee wedstrijden in de Euroleague en 1 wedstrijd in de competitie tegen Rome, ook een Euroleague team. Mijn belangrijkste doel is om vooral waar te nemen en te kijken wat er bij dit soort wedstrijden allemaal komt kijken. In de contacten tot nu toe is het een heksenketel. Het team is vrijwel steeds onderweg en de spaarzame periode dat er wel tijd is, wordt de tijd ingevuld met het analyseren van het team of de tegenstander.

In de periode dat ik in Milaan ben, zal ik via deze website steeds mijn ervaringen delen. Dat zal naar alle waarschijnlijkheid niet op regelmatige tijden gebeuren. Een soort dagboek variant, waarbij ik de situatie van een Europees (sub)topteam beschrijf. Natuurlijk vanuit mijn invalshoek als Nederlandse coach.

Comments are closed.