Images tagged "galerie"

0 Comments:

  1. Pingback: Links: Basketbalcoach.nl « Frank Vermeulen – Coaching Basketball

  2. Nou, zit ik er toch lekker naast. Milaan heeft de Top-16 gehaald ten koste van Partizan. Het kwam aan op een beslissingswedstrijd in Belgrado en die moest met 4 punten gewonnen worden. Milaan klaarde de klus en won met 6. Een fantastisch resultaat en een geweldige mogelijkheid voor meer prachtige Euroleague wedstrijden op topniveau.

  3. Drew Nicolas is na deze wedstrijd door Milaan op straat gezet. Hij voegde in deze wedstrijd ook niets toe. Ik zie te weinig competitiewedstrijden van Milaan om te weten of hij dat ook in de Serie A doet. Maar ik denk dat dit een verstandige zet is. Bremer is een creatievere speler dan Nicolas en daar is behoefte aan door een gebrek aan een echte postspeler.

  4. Unics Kazan kwam tot 2 keer terug tot 3 punten, maar eigenlijk was de hele wedstrijd de voorsprong en controle bij Barcelona. Panathinaikos gaf een pak slaag. Een verdedigende clinic in het eerste en tweede kwart. Minimieme foutjes, vooral op een aantal postdoubles, maar voor de rest heel goed gespeeld. Na afloop van de wedstrijd herinnerde David Blatt iedereen nog even aan de serie Olympiakos-Siena van vorig jaar. De eerste wedstrijd werd toen met 89-41 door Olympiakos gewonnen, om vervolgens Siena de rest van de serie te zien winnen (3-1). Wedstrijd 2 was het al omgedraaid: 62-85. Coach Ivkovic van Olympiakos zei na afloop van wedstrijd 2 dat het geweldig moeilijk was geweest om zijn team voor te bereiden op game 2. Want wat zeg je als je team zo goed verdedigd en aanvalt? En hoe serieus zullen spelers je nemen als je zegt dat het play-offs is en dat er nog niets gewonnen is en dat….Onbewust kruipt er toch iets in de groep van gemakzucht. Interessant om te zien hoe Maccabi op deze wedstrijd reageert.

  5. Pingback: Voordeel (5) – Halfcourt aanval « Basketbalcoach.nl

  6. Pingback: Voordeel (5) – Halfcourt aanval « Basketbalcoach.nl