De PrestatieFabriek

De PrestatieFabriek is een prestatie-adviesbureau voor sport, overheid en bedrijf. Het bureau is in augustus 2010 opgericht en organiseert op dit moment verschillende projecten. Prestatie-advies heeft tot doel om het beste te halen uit u en uw mensen. Wij zijn er van overtuigd dat veel potentieel niet wordt benut en dat door een aantal simpele maatregelen iedereen efficiƫnter functioneert. Dit vraagt vaak om een gedragsverandering.

Op dit moment is de PrestatieFabriek bij een aantal projecten betrokken. Een aantal eredivisieclubs willen hun jeugdopleiding professionaliseren en hier adviseert de PrestatieFabriek om coaches gemotiveerd te laten werken met de beste talenten. Dit advies bestaat uit het begeleiden van de coaching staff, observeren van trainingen en de interventies die daar plaatsvinden en het terugkoppelen van de resultaten hiervan. Deze terugkoppeling is een pragmatische aanpak, waarbij het talent centraal staat en wordt gekeken hoe de coaching hier beter op kan aansluiten.

In een aantal gevallen beperkt het zich ook tot het begeleiden van individuele talenten in het specifiek helpen in bepaalde gebieden. De PrestatieFabriek beschikt over geavanceerde technologie om talent te helpen in verschillende gebieden.

De Nederlandse Basketball Bond heeft de PrestatieFabriek ingeschakeld voor het organiseren van de Masterclass voor coaches in 2010. Erik Braal organiseert en coƶrdineert de jaargang Masterclass, geeft het programma vorm en helpt ambitieuze coaches om via workshops met tal van experts de periferie van het coachen beter onder de knie te krijgen. Die periferie behelst een beter begrip te krijgen van gedrag, cultuur, doelen stellen, mentale training en tal van andere onderwerpen.

De PrestatieFabriek kan u helpen om meer uit uw ambitie te halen. We kijken naar uw club of team met een professionele blik, maar zonder de context uit het oog te verliezen. We kennen de situatie in Nederland en hebben hier mee weten om te gaan. Maar we pleiten er ook voor om deze situatie niet als eindstation te zien. Basketbal verdient zoveel beter en de PrestatieFabriek wil het graag beter en wil graag helpen om dit te realiseren!

Wil je een coachclinic organiseren, of een jeugdclinic, of wil je mij uitnodigen om eens langs te komen en rond te kijken, stuur een e-mail naar Erik Braal.

Vul dit contactformulier in als u informatie wilt

* indicates required field

Powered by Fast Secure Contact Form

Geef een reactie